Nieuw overleg met Ennatuurlijk en gemeente

Op 3 oktober had de werkgroep Warm Noordwest weer een overleg met Ennatuurlijk en de gemeente. In bijgaand verslag staan in groen de toevoegingen t.o.v. het vorige overleg. Je kunt je vragen blijven doorgeven aan warm@wageningennoordwest.nl , dan nemen we die mee in het overleg dat we momenteel zo’n twee keer per jaar hebben.

Op 2 november organiseert de gemeente een bijeenkomst over de aanpak en mogelijkheden hoe het deel NW-Oost van het gas af te krijgen. Dit met als doel om tot een gedragen wijk uitvoer plan (wup) te komen die voor alle bewoners een oplossing biedt. Uitgenodigd zijn diegenen die zich als vrijwilliger hebben aangemeld na de bijeenkomst van 8 maart. Aanmelden blijft mogelijk via Niki Jansen van de gemeente (Niki.Jansen@wageningen.nl) en warm@wageningennoordwest.nl.

Na de oproep dit voorjaar was er onvoldoende interesse in de wijk voor een eigen elektrische deelauto met laadpaal. Mogelijk wordt dit op termijn interessant als er meer elektrische auto’s zijn. Mogelijkheden voor zonneopwek, solarcarports, buurtbatterij etc. blijft op de agenda.