Meedoen aan een elektrische deelauto in Noordwest?

Misschien overweeg je een elektrische auto, misschien wil je je eigen auto wegdoen en overstappen op een deelauto, of misschien zou je graag af toe elektrisch willen rijden en met anderen een auto willen delen.

In de Benedenbuurt en de Veerweg in Wageningen delen ze al langer met een aantal buren een elektrische auto. Zij hebben er sinds kort een van “Onze Auto”.

Frans-Peter Scheer uit Wageningen Noordwest zou er ook graag gebruik van willen maken in zijn eigen wijk. Er is daar al een elektrische deelauto van Mywheels, maar Frans-Peter heeft aanbieders vergeleken en in de meeste gevallen is “Onze Auto” goedkoper. Bovendien wil hij hen steunen omdat ze voor helemaal elektrisch gaan. Hij zou het mooi vinden om daarbij ook gezamenlijk de elektriciteit voor deze auto op te wekken.

Op www.onzeauto.com/ik-wil-autodelen-in/wageningen kun je zien hoe het autodelen werkt en kun je vrijblijvend je interesse doorgeven.

Bij meer dan 10 geïnteresseerde buren komt er vervolgens een informatieavond met een (online) presentatie door “Onze Auto”.

Voor verdere vragen kun je het beste contact opnemen met Vince van den Ham van “Onze Auto”.

E  vincevandenham@onzeauto.com

W www.onzeauto.com