Inschrijven voor het stratenvolleybal

Op dinsdagavond 21 mei 2024 organiseert de Bewonersvereniging Noordwest weer het jaarlijkse Stratenvolleybaltoernooi. Na de winst van het Boevenplantsoen in 2023, wordt het dit jaar alweer de 28ste editie!

Het toernooi is in Sporthal De Aanloop in Noordwest van 19:00 tot 22.30 uur. Tijdens het toernooi strijden straten uit Noordwest en andere delen van Wageningen om de felbegeerde wisselbeker. Daarbij staat gezelligheid voorop. De regels dat er niet bovenhands geserveerd en niet gesmasht mag worden, zorgen voor een gevarieerd spel bij de wedstrijden. Na afloop is er een gezellig samenzijn rond de prijsuitreiking in de Grandfetaria Noordwest.

Jullie kunnen nu je team aanmelden voor het toernooi. We zoeken in totaal 16 teams van minimaal 6 personen vanaf ca. 16 jaar, die elk een (deel van een) straat vertegenwoordigen. Het liefst een straat uit de wijk Wageningen Noordwest, maar hier zijn we niet heel strikt in. Een andere creatieve invulling van het begrip “straat” is zeker mogelijk. Voel je ook vrij deze oproep door te sturen aan personen waarvan je denkt dat zij misschien een team willen aanmelden.

Wil je een team inschrijven, meld je dan zo snel mogelijk aan. Deelname gaat op volgorde van aanmelding, en….. Vol=Vol !

Geef bij de aanmelding de volgende gegevens door:

– naam van het team
– naam van de contactpersoon
– emailadres en telefoonnummer waaronder de contactpersoon bereikbaar is.

Wil je graag meespelen, maar geen contactpersoon zijn van een team, dan kun je dat ook aangeven. Als je eerder in een stratenteam hebt gezeten, geef dan svp aan voor welke straat dat was en wie de contactpersoon was.

Mail je aanmelding uiterlijk zondag 7 april naar stratenvolleywagnw@gmail.com

We kijken uit naar een prachtig toernooi, en rekenen op jullie enthousiaste deelname!

Het organisatiecomité, Roel Hoekstra, Onno Knol, Henk Rutten en Robbert Wolf