Weer een stratenvolleybaltoernooi!

Op dinsdagavond 17 mei organiseert de Bewonersvereniging Noordwest na een noodgedwongen onderbreking van 2 jaar weer het jaarlijkse Stratenvolleybaltoernooi.
Dit jaar is het alweer de 26ste editie!

Het toernooi is in Sporthal De Aanloop in Noordwest van 19:00 tot 22.30 uur. Tijdens het toernooi strijden straten uit Noordwest en andere delen van Wageningen om de felbegeerde wisselbeker.
Daarbij staat gezelligheid voorop. De regels dat er niet bovenhands geserveerd en niet gesmasht mag worden, zorgen voor een gevarieerd spel bij de wedstrijden.

Hierbij vragen we jullie om een team aan te melden voor het toernooi. We zoeken in totaal 16 teams van minimaal 6 personen vanaf ca. 16 jaar, die elk een (deel van een) straat vertegenwoordigen. Het liefst een straat uit de wijk Wageningen Noordwest, maar hier zijn we niet heel strikt in. Een creatieve invulling van het begrip “straat” is zeker mogelijk.
Voel je ook vrij deze oproep door te sturen aan personen waarvan je denkt dat zij misschien een team willen aanmelden.


Wil je een team inschrijven, meld je dan zo snel mogelijk aan. Deelname gaat op volgorde van aanmelding, en….. Vol=Vol !

Geef bij de aanmelding de volgende gegevens door:

– naam van het team
– naam van de contactpersoon
– emailadres en telefoonnummer waaronder de contactpersoon bereikbaar is.

Wil je graag meespelen, maar geen contactpersoon zijn van een team, dan kun je dat ook aangeven. Als je eerder in een stratenteam hebt gezeten, geef dan svp aan voor welke straat dat was en wie de contactpersoon was.

Mail je aanmelding uiterlijk vrijdag 25 maart aan stratenvolleywagnw@gmail.com

We kijken uit naar een prachtig toernooi, en rekenen op jullie enthousiaste deelname!

Samen de winter door!

Kom op zaterdag 19 november tussen 13u en 15u naar Thuis Wageningen Daar is een kick-off bijeenkomst van de campagne ‘Samen de winter door’, waar we slimme bespaartips meegeven. Die

Lees verder »

Nieuwsbrief november

Begin november is er weer een nieuwe nieuwsbrief op papier uitgebracht en in de wijk verspreid. Hij is ook op de site te lezen, op de pagina van de nieuwsbrieven.

Lees verder »

Vergroening Hooilandplein

Het Hooilandplein is het hart van onze wijk. Maar veel mensen vinden het wel een wat kaal en versteend plein. Een groep enthousiaste wijkbewoners heeft het initiatief genomen om het

Lees verder »

Hondenbeleid in Wageningen

Enige tijd geleden hebben wij bericht over het hondenbeleid in het park de Blauwe Bergen. Daar zou gehandhaafd worden op het loslopen van honden. Inmiddels is er een groep actief

Lees verder »