Kom op zaterdag 19 november tussen 13u en 15u naar Thuis Wageningen

Daar is een kick-off bijeenkomst van de campagne ‘Samen de winter door’, waar we slimme bespaartips meegeven. Die pas je zelf toe, maar vertel je vervolgens natuurlijk ook aan anderen door. En die weer aan de volgende. Op die manier ontstaat er een sneeuwbaleffect waardoor uiteindelijk iedereen in Wageningen deze energiebesparende tips kent.

Wie zaterdag naar Thuis komt ontvangt kortingsbonnen, uitleg en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben. Tips die makkelijk uit te voeren zijn en niks of heel weinig kosten.

Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energiecoaches en hun back-up team van experts. Langskomen zaterdag is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Deze campagne wordt georganiseerd vanuit meer dan 90 lokale energiecoöperaties in heel Nederland. In Wageningen doen we dit vanuit energiecoöperatie Vallei Energie, coöperatie Wageningen op Zon en het Energieloket van de gemeente Wageningen.

We proberen dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken, zodat we snel veel mensen kunnen bereiken.

We vragen je om deze tips weer door te geven aan bekenden. Als jouw kennissen dat op hun beurt ook doen, en de volgende vervolgens ook, helpen we samen heel veel mensen de winter door!

 Wil je dit event delen?

Er is een Facebook pagina www.facebook.com/EnergieWageningen voor de Wageningse campagne.