Noordwest zamelt in voor de voedselbank!

Door de inflatie en de energiecrisis moeten steeds meer mensen een beroep doen op de Voedselbank. Daarom komt de Bewonersvereniging Noordwest in actie voor de Voedselbank. Bij vorige acties in coronatijd heeft Noordwest gul gegeven.

Ook ditmaal kunt u de levensmiddelen naar de SPAR aan het Hooilandplein brengen. In een tent zullen vrijwilligers staan om de levensmiddelen over te nemen en in kratten te stoppen. Dit kan op:

Woensdag 28 december van 10.00 – 18.00 uur

Donderdag 29 december van 10.00 – 18.00 uur

Buiten deze tijden, kunt u de levensmiddelen binnen bij de SPAR in een krat doen, die daarvoor klaar staat. Neem aub uw tas weer mee.

Ook kunt u tijdens het boodschappen wat extra’s kopen en in een krat voor de Voedselbank doen. De SPAR heeft een schap ingericht met de gewenste levensmiddelen.

De voedselbank heeft behoefte aan de volgende producten:

Samen de winter door!

Kom op zaterdag 19 november tussen 13u en 15u naar Thuis Wageningen Daar is een kick-off bijeenkomst van de campagne ‘Samen de winter door’, waar we slimme bespaartips meegeven. Die

Lees verder »

Nieuwsbrief november

Begin november is er weer een nieuwe nieuwsbrief op papier uitgebracht en in de wijk verspreid. Hij is ook op de site te lezen, op de pagina van de nieuwsbrieven.

Lees verder »

Vergroening Hooilandplein

Het Hooilandplein is het hart van onze wijk. Maar veel mensen vinden het wel een wat kaal en versteend plein. Een groep enthousiaste wijkbewoners heeft het initiatief genomen om het

Lees verder »